NL/EN

De laatste expositie
11 mei t/m 8 juni 2024

Vernissage op zaterdag 11 mei van 16 tot 19 uur.

Op zaterdag 11 mei opent de laatste tentoonstelling van galerie with tsjalling:. Deze expositie met een ruime selectie kunstenaars waarmee de galerie de afgelopen jaren heeft gewerkt loopt tot en met 8 juni. Hierna is de ruimte nog onderdeel van de eindexamenexpositie van Academie Minerva, maar daarna zal de galerie aan de Kostersgang per 1 juli 2024 permanent sluiten.

Ik nodig u van harte uit om de laatste expositie te bezoeken. Om iedereen ruim de kans te geven om deze te bekijken zijn de openingstijden verruimd, van woensdag t/m zaterdag van 12 – 17 uur en op zondag van 13 – 17 uur (Eerste Pinksterdag gesloten). De opening van de expositie vindt plaats op zaterdag 11 mei van 16 tot 19 uur.

De deelnemers aan de laatste expositie, die voor een groot deel nieuw werk tonen, zijn:

Anne van As, Peter Boersma, Marije Bouman, Rob Bouwman, Erik Buijs, Renze Dijkema, Rosa Everts, Mieke Fokkinga, Lenneke van der Goot, Frank Lenferink, Victor van Loon, Erik Mattijssen, Anne Mensinga, Jans Muskee, Oskar Nilsson, Kim van Norren, Stijn Rietman, Erica Scheper, Rob Strick, Terry Thompson, Albert Westerhoff, Drewes de Wit.

Ik heb besloten om de huur van de galerieruimte aan de Kostersgang op te zeggen om mij te heroriënteren op mijn persoonlijke carrière. In het najaar doen we nog wel mee aan kunstbeurs Art Noord 6 in Museum Belvédère (25-29 september), met diverse kunstenaars van de galerie.

galerie with tsjalling: startte in 2010 als huiskamergalerie voor tekeningen, zat daarna in drie verschillende leegstaande winkels in de Oosterstraat, waarna ze zich vestigde in de huidige ruimte in de Kostersgang 26-a. De galerie deed mee aan tientallen kunstbeurzen in binnen- en buitenland.


Beschikbare werken worden komende weken toegevoegd: