NL/EN

galerie with tsjalling: is dé galerie voor hedendaagse kunst in Groningen, met een focus op interessante, toegankelijke kunst. Tekeningen en ander werk op papier hebben een centrale plaats in het galerieprogramma. Andere media, zoals schilderijen en sculptuur zijn ook regelmatig onderdeel van de exposities. De kunstwerken die geëxposeerd worden variëren van hyperrealistisch tot abstract. De galerie werkt graag met ambitieuze en enthousiaste kunstenaars in verschillende stadia van hun professionele carrière.

Als u denkt dat u in het programma past kunt u ons een e-mail sturen (liever niet bellen a.u.b.).

galerie with tsjalling: opende haar deuren in november 2010 in de Oosterstraat in Groningen. Nadat de galerie op drie verschillende locaties in deze straat zat is zij in 2015 neergestreken op de huidige locatie in de Kostersgang in het centrum van Groningen.

Tsjalling Venema is de eigenaar van de galerie. Hij heeft een master in kunstmanagement. Hij begon met het maken van tentoonstellingen op freelance basis toen hij nog maar 17 jaar was. Na een carrière in marketing en de uitgeverswereld besloot hij in 2010 de stap te nemen om professioneel gallerist te worden, nadat hij een half jaar tentoonstellingen had gemaakt in zijn huiskamer.

kunstkooplogo

Onze galerie is deelnemer aan de KunstKoop regeling van het Mondriaan Fonds. Met KunstKoop kun je een kunstwerk kopen vanaf € 250 met een renteloze lening die je in 6 tot 36 maanden kunt afbetalen (maximaal € 7.000). Lees HIER meer over de KunstKoop.

Kunst- en kunstenaarsconsultancy

Met mijn meer dan 10 jaar ervaring in de galerie en mijn eerdere werkervaring in marketing, curating en boeken uitgeven, kan ik advies bieden op verschillende onderwerpen.

Ik kan (beginnende) verzamelaars, zowel privé als zakelijk, adviseren bij het samenstellen en uitbreiden van hun collectie. Kunstenaars kan ik advies geven over hun portfolio, marketing, financiële vragen en subsidieaanvragen, en natuurlijk over het uitgeven van publicaties. Neem contact op om te zien wat ik voor een redelijke prijs voor je kan doen: info@withtsjalling.nl.