Taart in lockdown

Op 14 december kregen we te horen dat alle niet-essentiële winkels in Nederland per direct dicht moeten tot en met 19 januari 2021. Hoewel ik beeldende kunst natuurlijk een essentiële levensbehoefte vind staan we helaas niet op de lijst van uitzonderingen.

Dat betekent dat de jubileumexposite ‘Taart  vanaf nu niet meer te bezoeken is. Dat vind ik vreselijk jammer, omdat het een hele leuke en feestelijke expositie is, waar ik veel positieve reacties op kreeg. Ik heb echter besloten de tentoonstelling niet te verlengen na de lockdown.

Maar ‘gelukkig hebben we de foto’s nog’! Fotograaf Sander van der Bij, die ook aan ‘Taart’ deelneemt, heeft een mooie fotoserie geschoten van de expositie. Die is te bekijken op de website, zodat u een indruk kunt krijgen van deze show: > BEKIJK DE FOTOSERIE HIER <

Zijn er werken die u beter wilt bekijken, dan kunt u terecht op de expositiepagina, waar alle werken op staan, inclusief prijs indien nog beschikbaar.

> BEKIJK HIER ALLE WERKEN IN DE EXPO <

Heeft u interesse in de aanschaf van een kunstwerk uit de tentoonstelling, neem dan contact op voor een bezichtiging thuis of op locatie: info@withtsjalling.nl